FR NL
Frans

FransFocus

Webclass or Face-to-Face

Een opleiding, een workshop, een sensibilisatie- of intervisie-sessie, … op maat van uw bedrijf?

Inhoud traject

Duur van de opleiding: 24u > 12 x 2u (webclass)

Het specifieke programma wordt opgesteld per deelnemersgroep op basis van het taalniveau en de leerbehoeften van de deelnemers.

De lessen zijn gericht op de professionele (verzekerings)omgeving. De aandacht gaat vooral uit naar de taal beter leren spreken en begrijpen.

Heb je een niveau B1 (intermediair niveau) of hoger? Dan kan je een opleiding volgen erkend door de FSMA voor 24 punten (~bijscholingsverplichting). Vraag het ons in dit geval expliciet, want slechts één van onze taalpartners is hiervoor goedgekeurd.

Tijdens deze erkende opleiding wordt er gewerkt aan het professioneel taalgebruik, waarbij de nadruk wordt gelegd op de functionele terminologie van de verzekeringen. De woordenschat van de autoverzekering, de woningverzekering, de levensverzekering en de verzekering BA passeren de revue. De opleiding is interactief, rollenspelen worden ter ondersteuning geïntegreerd en sleutelzinnen helpen je bij de assimilatie van de behandelde vaardigheden. Een aantal technische documenten (polissen, contracten, bijvoegsels, wetteksten, ….) maken de oefeningen concreet.

Aanverwante competenties

Voorkennis

Eenmaal ingeschreven leg je eerst de online taaltest af. Fopas gebruikt de resultaten om homogene taalgroepen samen te stellen.
De resultaten van de test zijn vertrouwelijk en worden enkel aan jou gecommuniceerd.

Voor wie ?

Je wil sterker staan in het Frans. Je hebt regelmatig contacten met Franstalige klanten of collega’s. Je wil hen beter begrijpen en hen vlotter en correcter in het Frans te woord staan.

WaarDatumTaalDuur 
Taalgroep FransnlSchrijf in

Wat u zeker ook interesseert

-