Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Opleidingen Efficiëntie Data en info de baas blijven #6

 Informatie verwerken en structureren

Group training

Vandaag de dag worden we overspoeld met informatie. Een groot deel van die informatie is relevant voor onze job. In deze opleiding leert u hoe u informatie efficiënter verwerkt en beter structureert, zodat u ze gemakkelijker onthoudt.

 Van probleemanalyse tot beslissing

Group training

Soms lijkt een probleem op een onontwarbaar kluwen. Fopas zet u op weg om dit draadje per draadje te ontknopen. Totdat u de afzonderlijke uitdagingen helder voor u ziet. Waarvoor u dan strategieën uitdenkt om ze stap voor stap te tackelen.

 Geef uw aandacht een boost!

Group training

Vandaag de dag worden we overstelpt met allerlei soorten afleiders. Maar ook onze gedachten leiden ons af. In deze opleiding krijgt u een aantal praktische tips & tricks en concrete technieken die u helpen om terug rust te krijgen in uw hoofd en geconcentreerd en gefocust te werken.

 Schrijven en lezen op het scherm

Group training

Paperless - papierloos - werken is zonder enige twijfel in opmars. De kans is dan ook groot dat u vaker van uw scherm leest dan op papier. Hoe maakt u het uzelf zo aangenaam mogelijk om digitaal te lezen? En hoe maakt u uw eigen teksten digitaal leesbaar voor uw lezers?

 Efficiënt memoriseren

Group training

Snakt u wel eens naar uw studentenjaren? Toen uw geheugen nog een spons was die grenzeloos gegevens opslorpte? Fopas doet u enkele trucs uit de doeken om ook op latere leeftijd nog efficiënt te memoriseren. 

 Snellezen en de essentie onthouden

Group training

U bent graag helemaal mee in uw vakgebied. Maar u hebt geen ruimte om af en toe een stevige publicatie door te nemen? Schrijf u dan in voor deze opleiding snellezen.