Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Opleidingen Efficiëntie Ideeën en informatie delen #8

 Anderen overtuigen van uw ideeën

Group training

In deze opleiding dikt u uw overtuigingskracht aan. U verdiept u in de beïnvloedingsstijlen en ontdekt welke u het beste liggen. U leert ook naar uw gelijk te streven op een gezonde, empathische manier. Wees niet verbaasd als u voortaan de neuzen van uw collega’s in een mum van tijd in uw richting krijgt!

 Anderen overtuigen van uw ideeën

Webinar

U wil anders leren communiceren om deze meer overtuigingskracht te geven? U wenst op een meer overtuigende manier mensen mee te krijgen in uw verhaal? Dan is dit webinar voor u!

 Anderen overtuigen van uw ideeën

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Anderen overtuigen van uw ideeën'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.

 Zelfzeker informeren en presenteren

Group training

Vooraan in een groep. Tientallen ogen verwachtingsvol op u gericht. En dan … raakt u niet uit uw woorden. Of staat u te trillen op uw benen. Hoe krijgt u die zenuwen onder controle? Hoe bereidt u uw presentatie voor zodat u de draad niet verliest? Fopas stoomt u klaar.

 Spreken voor een publiek - zich voorbereiden

Webinar

Help! Binnen enkele dagen moet u spreken voor een publiek. Hoe bereidt u zich voor? Hou krijgt u uw zenuwen onder controle? Hoe zorgt u voor aandachtige en geëngageerde toeschouwers? In dit webinar komt het allemaal aan bod: van uw overwinning op uw plankenkoorts tot de opbouw van uw presentatie. Zodat uw toehoorders aan uw lippen hangen.

 Spreken voor een publiek - zich voorbereiden

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Spreken voor een publiek - Zich voorbereiden'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.

 Scherp uw creatief vermogen aan

Group training

Creatief denken wordt één van de kerncompetenties in onze snel veranderende en innoverende wereld. Creatief denken helpt u ook om problemen en moeilijke situaties op een andere manier aan te pakken.

 Occasioneel trainen, ook op de werkvloer

Group training

Af en toe geeft u een opleiding(ssessie) of geeft u uw collega's instructies op de werkvloer. En dat lukt (meestal). Wilt u er nog meer vat op krijgen? Reserveer dan alvast uw plaats voor deze opleiding.