Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Opleidingen Samenwerking Samen realiseren #10

 Co-creatie en samenwerken in team

Group training

Hoe maakt u een team zo krachtig dat het de som van individuen allang overstijgt? Dat iedere collega er zijn plekje vindt, en er sterker uitkomt? Met allerlei technieken voor groepsdynamiek wakkert u een vlam aan in uw groep. En door co-creatief samen te werken haalt u de wijsheid in de groep naar boven.

 Samenwerken in team, ook op afstand

Webinar

Samenwerken is al een kunst op zich. Want een groep collega’s is daarom nog geen team. En werkt de helft van dat team ook nog eens op afstand? Dan wordt het nog moeilijker om iedereen op één lijn te krijgen. Leer tijdens dit webinar welke hordes u moet overwinnen om uw team optimaal te doen functioneren, ook in dit digitale tijdperk.

 Samenwerken in team, ook op afstand

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Samenwerken in team, ook op afstand'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.

 Feedback geven en ontvangen

Group training

Feedback beschouwen als een cadeau dat u gretig uitpakt? Het is een houding die Fopas u graag aanleert. In deze opleiding versterkt u ook uw eigen manier van constructief feedback geven. Want correct tweerichtingsverkeer doet uzelf en uw organisatie alleen maar groeien.

 Feedback geven en ontvangen

Webinar

Schrikt u ervoor terug om feedback te geven? Omdat u vreest voor de reactie, of omdat u weet dat uw collega er toch geen rekening mee houdt? Dan is dit webinar iets voor u.

 Feedback geven en ontvangen

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Feedback geven en ontvangen'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.

 Projectwerk

Group training

Krijgt u wel eens een project in uw schoot geworpen waarvan u denkt: hoe pak ik dát in godsnaam aan? Na deze opleiding vat u meteen de koe bij de horens.

 Onderhandelen met respect

Group training

U wilt iets in de wacht slepen. En u weet dat u daarvoor compromissen zult moeten zoeken. Waar stelt u uw grenzen? En hoe speelt u in op de tegenargumenten van uw onderhandelingspartner?

 Efficiënt vergaderen

Webinar

Laat ons eerlijk zijn: veel vergaderingen zijn tijdverlies. Te veel gepalaver, te weinig concrete afspraken, geen resultaten achteraf. De oplossing? Méér tijd spenderen aan een goede voorbereiding. En de vergaderingen zelf efficiënter doen verlopen. Precies wat u leert tijdens dit webinar.

 Efficiënt vergaderen

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Efficiënt vergaderen'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.