Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Opleidingen Persoonlijke evolutie Leren en veranderen #10

 Oplossingsgericht denken en handelen

Group training

Vertrek vanuit de oplossingen, niet vanuit de problemen. Dat is het uitgangspunt van deze opleiding. Zo bent u gewapend tegen hindernissen op uw pad. En schiet u in zevenmijlslaarzen vooruit. Dankzij de praktische oefeningen pakt u uw toekomstige uitdagingen doelgericht en positief aan. En leert u de juiste vragen stellen om anderen verder te helpen.

 Energiek en authentiek handelen

Group training

Het is lang niet vanzelfsprekend om na elk voorval opnieuw soepel recht te krabbelen. Deze opleiding ondersteunt u om trouw te blijven aan uzelf en uw grenzen af te bakenen. Blik vooruit: positief doorgaan.

 Koester uw nieuwsgierigheid en geef uw job een boost!

Group training

Het stimuleren van nieuwsgierigheid krijgt steeds meer belangstelling. Nieuwsgierigheid wordt dan ook gezien als een belangrijke competentie van de toekomst.
Het is ook één van de belangrijkste drijfveren voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Hoe staat het met uw nieuwsgierigheid?

 Met uw persoonlijke kleuren en talenten aan de slag !

Group training

Jezelf kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Dankzij deze opleiding ontdekt u wie u écht bent. U leert waar u staat en waar er kansen voor persoonlijke ontwikkeling liggen.

 Verandering persoonlijk verwelkomen

Group training

Al van bij uw geboorte ondergaat u voortdurend veranderingen. Onze genen zijn er dan ook op ingesteld. Toch zijn nieuwe omstandigheden soms bedreigend. En kunt u emotionele reacties verwachten, van uzelf of collega’s. Oké, die hebben hun nut … als u er juist mee omgaat. En hoe treedt u komende veranderingen met vertrouwen tegemoet? Fopas zet u op weg.

 Verandering persoonlijk verwelkomen

Webinar

Herkent u dit ook : heel veel veranderingen in functies, in teams, in hoe klanten met ons omgaan, enz. Ook organisaties zelf veranderen: sommige verdwijnen, andere gaan samenwerken/fusioneren, nog andere verhuizen. Hoe gaat u met al deze veranderingen om?

 Verandering persoonlijk verwelkomen

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Verandering persoonlijk verwelkomen'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.

 Ambassadeur van verandering*

Group training

Bent u mee verantwoordelijk voor een kleine verandering of grootse reorganisatie in uw onderneming? Dan staat u voor een hachelijke klus: alle betrokkenen meekrijgen in uw verhaal. Gelukkig biedt Fopas u handvatten aan. Waarmee u weerstand ombuigt tot een troef, mensen overtuigt, en uw proces vlotter op gang trekt.

 Ambassadeur van verandering

Webinar

Tijdens dit webinar krijgt u een aantal tips en tricks om uw rol als ambassadeur van verandering binnen uw organisatie met verve te kunnen vervullen, zonder er zelf in vast te lopen.

 Ambassadeur van verandering

Workshop

Deze workshop volgt op het webinar 'Ambassadeur van verandering'. Tijdens het webinar kreeg u enkele inzichten mee; in deze workshop bespreken we die verder, reflecteren we en oefenen we de vaardigheden hieraan gelinkt.