Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Persoonlijke evolutie  #11

 Authentiek handelen, ook bij wrijvingen

Group training or Webclass(es)

Jezelf laten zien, maakt je authentiek. Het geeft je zelfvertrouwen en heeft een positieve invloed op relaties met anderen. Wat is authenticiteit nu precies? En hoe word je authentiek? In deze opleiding leer je hoe je trouw blijft aan jezelf en daarnaar handelt. Ook in moeilijke situaties, bijv. bij wrijvingen met collega’s.

 Met uw persoonlijke kleuren en talenten aan de slag !

Group training or Webclass(es)

Jezelf kennen is de basis om stevig in het leven te staan. Dankzij deze opleiding ontdekt u wie u écht bent. U leert waar u staat en waar er kansen voor persoonlijke ontwikkeling liggen.

 Verandering persoonlijk verwelkomen

Learning track with (web)classes

Verandering hoort bij het leven, de wereld staat nooit stil, en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. En toch ervaren we verandering vaak als lastig, en veroorzaakt het stress en onzekerheid. Hoe zorg je ervoor dat je niet vast komt te zitten? Hoe ga je actief en constructief met verandering om? Fopas zet jou op weg.

 Verandering persoonlijk verwelkomen

Group training

Verandering maakt onvermijdelijk deel uit van het dagelijkse leven. Veranderingen op het werk en thuis, groot en klein, gewenst of opgelegd, met weinig impact of verregaande consequenties. Je omgeving verandert. Organisaties en functies veranderen. Hoe ga je daarmee om? En hoe treed je komende veranderingen met een open blik en vertrouwen tegemoet? Fopas zet jou op weg.

 Ambassadeur van verandering

Learning track with (web)classes

In dit traject ontdek je hoe je jouw rol als ambassadeur van verandering binnen jouw organisatie met verve kan vervullen, zonder er zelf in vast te lopen.

 De culturele transformatie in de digitale wereld versnelt. Bent u mee aan boord?

E-learning

De impact van de digitale transformatie wordt hoe langer hoe groter. Het gaat niet meer om de vraag of, maar wel hoé we ons niet laten overweldigen door deze nieuwe manieren van werken en nieuwe technologieën die altijd maar sneller en sneller evolueren. Daarover gaat dit webinar.

 Digitale transformatie : negeren of omarmen

Learning track with (web)classes

Digitale transformatie: wat betekent het? Wat is er veranderd? En hoe ga jijzelf met deze evolutie om? Wat zijn mogelijke valkuilen en opportuniteiten?

 Uw job in handen nemen

Group training or Webclass(es)

Met deze opleiding kneedt u uw job naar uw eigen wensen. Enerzijds door precies te weten waarvoor u staat en daarvoor te kiezen. Anderzijds door met kleine ingrepen uw dagelijkse werk beter in te vullen. In twee dagen destilleert u uw eigen waarden, kwaliteiten en leerpunten. U grijpt vast waarvan u energie krijgt, en laat los wat ballast is. Totdat u uw job stevig in eigen handen hebt.

 Uw netwerk uitbouwen, ook online

Group training or Webclass(es)

Een netwerk weeft zich niet automatisch. U moet de draden zelf spinnen. Hoe pakt u dat aan? Hoe wekt u vertrouwen op? En hoe wendt u ook zwakke banden in uw voordeel aan? Ga ernaar op zoek – samen met Fopas. U krijgt een aantal hulpmiddelen waarmee u gegarandeerd succes oogst. Uw persoonlijk ‘merk’ verkoopt dan als warme broodjes.

 Talenten waarmaken als 50+

Individual route

U bent 50plusser en u wilt wel eens wat anders? U bent in het algemeen tevreden met uw job, maar u hebt het gevoel wat te missen? U gebruikt uw competenties in uw job, maar niet uw talenten? Als u JA antwoordt op één van deze vragen, lees dan zeker verder!

 Langer werken, een uitdaging?

Group training or Webclass(es)

Automatisering en digitalisering, nieuwe managementvormen, grote wijzigingen op de verzekeringsmarkt, … de wereld verandert snel. Hoe blijft u in uw derde loopbaanfase of als 50-plusser met gezonde energie aan de slag?