FR NL
Certifiëring

Certifiëring

Test

Wil jij graag

  • je digitale skills (informatie en gegevens, netwerken en digitale communicatie, aanmaken van digitale content, digitale veiligheid, oplossen van technische problemen)
  • je vaardigheden Excel, Excel VBA (ENG), PowerPoint, Word, Outlook, of Access (FR)

officieel laten erkennen? Dan ben je hier aan het goede adres!

Een opleiding, een workshop, een sensibilisatie- of intervisie-sessie, … op maat van uw bedrijf?

Inhoud traject

Laat je vaardigheden officieel erkennen via Fopas.

  • Waarom je vaardigheden laten certifiëren? Het is een officiële erkenning van wat je kent en kan. En dit mag geweten zijn. Ook omdat het belangrijk kan zijn voor je loopbaan.
  • Fopas werd door TOSA erkend als certifiëringsinstelling, één van de weinige in België, voorbehouden aan medewerkers uit de verzekeringssector.

De TOSA testings worden erkend als internationaal assessment standaard en worden gebruikt door meer dan 5000 bedrijven, overheden, scholen, universiteiten en opleidingsinstituten in meer dan 30 landen.
De testen bestaan uit interactieve meerkeuzevragen en oefeningen. De TOSA testen zijn adaptief: ze passen zich stap voor stap aan jouw niveau aan.
De berekening van de eindscore is gebaseerd op de wetenschappelijke scoringsmethode, de Item Response Theory (IRT) met betrouwbare en accurate resultaten.

Elke test bestaat uit 30 à 35 vragen. Je legt de test af

  • ofwel bij Fopas onder toezicht van een Fopas-medewerker.
  • ofwel van bij je thuis of op kantoor, gebruik makend van toezicht vanop afstand, waarbij de examensessie (met webcam en microfoon) wordt opgenomen en nadien gecheckt op eventuele onregelmatigheden.

Je krijgt hiervoor maximum 1u de tijd.

Na het afleggen van de test ontvang je een certificaat dat 3 jaar geldig is.

               

  • Het certificaat vermeldt een score op 1000 punten, gelinkt aan vijf niveaus: beginner – basis – operationeel – gevorderd – expert. Deze score kan online geverifieerd worden.
  • Je kan dit certificaat ook linken aan jouw LinkedIn profile.
  • Daarnaast ontvang je een beknopt verslag (1 A4) met je testresultaat. Dit verslag geeft géén advies over welke vaardigheden je best verder ontwikkelt. Wil je advies over welke items in Excel, Outlook, .. je nog kan bijschaven, dan leg je beter een gewone test af; je krijgt dan een uitgebreid rapport.

De resultaten van de test zijn vertrouwelijk, en worden enkel aan jou bezorgd.
Wens je de test af te leggen zonder dat jouw werkgever op de hoogte is ? Stuur ons een e-mail, we doen het nodige. De resultaten zijn sowieso vertrouwelijk, óók als je werkgever op de hoogte is van jouw aanvraag.

WaarDatumTaalDuur 
TOSA CertifiëringnlSchrijf in

Wat u zeker ook interesseert

-