Verfijn uw keuze

Leerdomein 

Opleidingen Digital Skills Digital Efficiency #10

 De fundamenten van Social Media

Group training

Wilt u mee zijn met uw tijd? Dan kunt u niet langer om de sociale media heen. Uw netwerk spinnen op LinkedIn, aan naambekendheid winnen via Facebook of Twitter, en andere organisaties op de voet volgen. In deze workshop krijgt u de specifieke kneepjes van elk kanaal onder de knie.

 Webinar - De fundamenten van Social Media

Webinar

Wilt u mee zijn met uw tijd? Dan kunt u niet langer om de sociale media heen. Tijdens dit webinar krijgt u een aantal inzichten mee waarmee u nadien tijdens de workshop verder aan de slag gaat.

 Smart Internet Tools

Group training

Internet is een oneindige bron van informatie. Hoe grijpt u al die mogelijkheden zonder te verdwalen? Tijdens deze sessie leert u hoe u informatie opspoort en filtert, organiseert en deelt. Het is een mix van time- en kennismanagement waarvoor u geen doorgewinterde IT-er hoeft te zijn. Integendeel: met de gebruiksvriendelijke tools kunt u meteen aan de slag. Tijdwinst gegarandeerd!

 Webinar - Smart Internet Tools

Webinar

Tijdens dit webinar maakt u kennis met slimme tools die (meestal) gratis te verkrijgen zijn op het internet. Dankzij deze tools wint u heel wat tijd bij het uitvoeren van (routine-)taken op PC.

 How to integrate with the new Fopas platform

Inspiration session

De nieuwe Fopas website wordt  een oneindige bron van informatie. Hoe grijpt u al die mogelijkheden zonder te verdwalen? Tijdens deze inspiratie sessie leert u hoe u informatie opspoort en filtert, organiseert en deelt met jou organisatie.

 Personal Digital Efficiency

Group training

Door slim en efficiënt te werken met digitale tools verhoogt u uw productiviteit, maar verlaagt u ook uw werkdruk. Dit helpt u tevens te ontsnappen aan ‘digitale stress’. Deze workshop wil hiertoe bijdragen.

 Betrouwbare informatie zoeken op het internet

Group training

Tegenwoordig zoeken we allemaal regelmatig op het internet. We hebben zo onze gewoontes, maar brengen die ons op de meest efficiënte manier naar wat we zoeken? En vinden we uiteindelijk echt wat we willen? 

 Webinar - Betrouwbare informatie zoeken op het internet

Webinar

Tegenwoordig zoeken we allemaal regelmatig op het internet. We hebben zo onze gewoontes, maar brengen die ons op de meest efficiënte manier naar wat we zoeken? En vinden we uiteindelijk echt wat we willen? Dit webinar helpt u alvast een stuk op weg.

 Afbeeldingen, video, audio gebruiken en bewerken

Group training

U maakt in uw job soms al eens gebruik van afbeeldingen, video en/of audio? U wilt graag enkele basisinzichten verwerven waardoor u efficiënter en sneller te werk kunt gaan? Deze opleiding is voor u!

 Veilig werken online en in relatie tot derden

E-learning

Uw organisatie werkt met persoonsgegevens. Weet u hoe u hiermee veilig dient om te springen? En wat met bedrijfsgegevens? Leer hoe datalekken te voorkomen. Belangrijk want de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) is een feit op op 25 mei 2018.