FR NL
Career Fitness Profiler

Career Fitness Profiler

Personal Learning track

Je vult een online vragenlijst in en ontvangt nadien een uitgebreid persoonlijk rapport dat je samen met één van onze gecertifieerde coaches doorloopt. De resultaten zijn vertrouwelijk.

Je kan je inschrijven omdat ....

 • Je wil doorgroeien en je advies wil over welke stappen je daarvoor kan zetten.
 • Je werd niet gekozen bij een interne sollicitatie maar hebt toch het idee dat je iets anders wil doen.
 • Er komt een reorganisatie aan in jouw afdeling en daar ben je ongerust over.
 • Je vraagt je af of het oké is als je blijft in je job of zou je toch beter eens veranderen?
 • Je werkt zo hard en doet zo je best maar hebt niet het gevoel dat je naar waarde wordt geschat.
 • Je collega’s zijn leuk maar eigenlijk vind je je werk saai. Ga je dan best op zoek naar een andere job?
 • ......

Een opleiding, een workshop, een sensibilisatie- of intervisie-sessie, … op maat van uw bedrijf?

Inhoud traject

Wat is Career Fitness Profiler?

Voor iedereen die zijn talenten wil gebruiken om inzetbaar te blijven en te blijven groeien ...

De Career Fitness Profiler geeft je een beeld van waar je hoofd en hart voor vollopen, dingen die jij omarmt en jou in beweging zetten.
Bovendien krijg je een woordenschat aangereikt waardoor je makkelijker met je leidinggevende of HR in dialoog kan. Dankzij deze test krijg je handvaten om zelf aan het stuur van je loopbaan te zitten.

De Career Fitness Profiler verruimt je zelfkennis en toont hoe je in je loopbaan staat. De test duurt een 30-tal minuten en meet 3 aspecten:

 • Wat geeft jou energie (en wat geeft jou stress): professioneel zelfvertrouwen, veerkracht, hoop.
 • Welke waarden zijn belangrijk in jouw job, in je loopbaan. Die worden gegroepeerd in drijfveren (zoals sociale gedrevenheid, professionele stabiliteit) en valkuilen.
 • Welke loopbaanvaardigheden (zoals aanpassingsvermogen, zelfinitiatie, doelgerichtheid) heb je om werk te maken van je loopbaan.

Hoe fit ben jij in je loopbaan? Doe de test! Je ontvangt een gedetailleerd rapport dat je samen met een gecertificeerde coach bespreekt, vertrouwelijk uiteraard. Als je dit wenst, kan je hier een loopbaanbegeleiding via Fopas aan koppelen.

Het Career Fitness model is het resultaat van 5 jaar wetenschappelijk onderzoek en een doorgedreven wetenschappelijke validatie aan de Universiteit Antwerpen.
De Career Fitness Profiler rapporten werden ontwikkeld door de Universiteit Antwerpen, TalentLogiQs™ en Thalento in een unieke co-creatie. Ze worden gegenereerd op basis van de antwoorden van de deelnemers op de online Career Fitness Profiler vragenlijsten. Dit resulteert in een valide en betrouwbaar overzicht, opgebouwd uit 20 indicatoren m.b.t. waarden, attitudes, gedrag en persoonlijke inschattingen, die een totaalbeeld geven van hoe de deelnemer omgaat met zijn of haar loopbaan.

Hoe werkt het?
Na inschrijving ontvang je de link naar de online test. Je vult de online vragenlijst in. Op basis hiervan ontvang je een gedetailleerd verslag. Dit doorloop je samen met je coach, zodat hij/zij jou hierbij de nodige toelichting kan geven. Of misschien roept het verslag bepaalde vragen bij je op; ook daarvoor kan je bij hem/haar terecht.

De resultaten zijn vertrouwelijk, en worden enkel aan jou bezorgd.
Wens je de test af te leggen zonder dat jouw werkgever op de hoogte is ? Stuur ons een e-mail, we schrijven jou dan anoniem in. De resultaten zijn sowieso vertrouwelijk, óók als je werkgever op de hoogte is van jouw aanvraag.

Resultaat

De Career Fitness Profiler geeft jou een onderbouwd inzicht in je loopbaan.
Het rapport geeft een beeld over hoe je in je loopbaan staat. Het rapport toont

 • je belangrijkste loopbaanwaarde en -valkuil
 • de manier waarop jij je loopbaan in handen neemt
 • de mate waarop jij wordt uitgedaagd in je huidige job

Dit stelt jou in staat om een persoonlijke en gestructureerde loopbaangids te ontwikkelen, waarop je kan terugvallen voor het maken van onderbouwde loopbaankeuzes en het actief managen van je loopbaan.

WaarDatumTaalDuur 
Career Fitness ProfilernlVolzet
Career Fitness ProfilernlSchrijf in

Wat u zeker ook interesseert

-