FR NL
Insights Discovery

Insights Discovery

Personal Learning track

Ben je op zoek naar een beter inzicht in jezelf en in anderen? Wil je graag je eigen voorkeur voor bepaalde gedragingen (en die van anderen) beter begrijpen? Schrijf je dan via Fopas in voor Insights Discovery. Je vult een online vragenlijst in. Daarna ontvang je een uitgebreid persoonlijk profiel dat je samen met een gecertifieerde coach doorloopt. De resultaten zijn vertrouwelijk.

Een opleiding, een workshop, een sensibilisatie- of intervisie-sessie, … op maat van uw bedrijf?

Inhoud traject

Wat is Insights Discovery?

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over jezelf en anderen. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich; de combinatie van deze vier kleuren maakt ons uniek. De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien:

 

De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

Hoe werkt het?
De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.
Na inschrijving ontvang je de link naar de online vragenlijst. Je vult de online vragenlijst in. Op basis hiervan ontvang je een uitgebreid persoonlijk profiel. Dit doorloop je samen met de coach, zodat hij/zij jou hierbij de nodige toelichting kan geven. Of misschien roept het profiel bepaalde vragen bij je op; ook daarvoor kan je bij de coach terecht.

De resultaten zijn vertrouwelijk, en worden enkel aan jou bezorgd.
Wens je de vragenlijst in te vullen zonder dat jouw werkgever op de hoogte is ? Stuur ons een e-mail, we doen het nodige. De resultaten zijn sowieso vertrouwelijk, óók als je werkgever op de hoogte is van jouw aanvraag.

WaarDatumTaalDuur 
Insights DiscoverynlSchrijf in

Wat u zeker ook interesseert

-