FR NL
Insights Discovery

Insights Discovery

Test

Ben je op zoek naar een beter inzicht in jezelf? Wil je graag je eigen voorkeur voor bepaalde gedragingen (en die van anderen) beter begrijpen? Schrijf je dan via Fopas in voor een Insights Discovery test. Je ontvangt een uitgebreid persoonlijk rapport dat je samen met één van onze gecertifieerde coaches doorloopt. De resultaten zijn vertrouwelijk.

Een opleiding, een workshop, een sensibilisatie- of intervisie-sessie, … op maat van uw bedrijf?

Inhoud traject

Wat is Insights Discovery?

Insights is een kleurenmodel dat inzicht verschaft in je eigen voorkeuren van gedrag (en de voorkeuren van anderen). Het geeft inzicht in je eigen reacties en gedrag, en helpt je ook om beter te begrijpen waarom andere mensen ander gedrag vertonen.
De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien:

helder blauw ~ consciëntieus

vurig rood ~ dominant

stralend geel ~ invloed

zacht groen ~ stabiel

Iedereen gebruikt in mindere of meerdere mate alle vier de kleuren. De volgorde en intensiteit van ons ‘kleurgebruik’ zijn echter uniek en bepalen iemands persoonlijke stijl.

Insights Discobery is géén test in de strikte zin van het woord: het zegt niet of je ergens goed of minder goed in bent. Het is géén assessment ter beoordeling van competenties of geschiktheid voor een functie. Het zegt wél iets over jouw voorkeuren: welke stijlen van gedrag je het liefst inzet.

Insights ontstond in 1993. Ondertussen zijn er over de hele wereld duizenden gecertifieerde coaches die dit model inzetten voor de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het instrument is statistisch gevalideerd en betrouwbaar.

Hoe werkt het?
Na inschrijving ontvang je de link naar de online test. Je vult de online vragenlijst van 20 meerkeuzevragen in. Op basis hiervan ontvang je een verslag van een 20-tal pagina’s. Dit doorloop je samen met je coach, zodat hij jou hierbij de nodige toelichting kan geven. Of misschien roept het verslag bepaalde vragen bij je op; ook daarvoor kan je bij hem terecht.

De resultaten zijn vertrouwelijk, en worden enkel aan jou bezorgd.
Wens je de test af te leggen zonder dat jouw werkgever op de hoogte is ? Stuur ons een e-mail, we doen het nodige. De resultaten zijn sowieso vertrouwelijk, óók als je werkgever op de hoogte is van jouw aanvraag.

WaarDatumTaalDuur 
Insights DiscoverynlSchrijf in

Wat u zeker ook interesseert

-